صور منتقاة

متواضع

Cup ...Shine
2013-06-18 09:06:15

Song long awaited .. This cup shining eyes tearing.
Got all the merit and the superiority of the reconstruction team trophy five-year cycle Futsal enclosed in a match that took place on Sunday, 06.16.2013 at one and a half and the game was undecided between the two teams the first half ended 4-1 in favor of the reconstruction team after a halftime break after directives coach wise the players up Glethm of goals has been accompanied by the game many of the events that tried opponent's influence through which members of the reconstruction team, but went their reaction unheeded, has the power to warn the coach of overseeing sports a result of his intervention blatant and objection to the referee's decisions were expelled one rule for the supervision of team players as a result of profaning it .. The game ended 8-6 in favor of the reconstruction team.

الكاتب: Website administration

:: الاهداف والرؤية والرسالة